poliklinika odzaci
poliklinika odzaci
poliklinika odzaci

PREGLED NEUROPSIHIJATRA

Psihijatrijski intervju

 

Osnovni psihijatrijski dijagnostički instrument je psihijatrijski intervju. Psihijatrijski intervju je vrlo specifičan razgovor iz više razloga. Posebno je važan prvi intervju, jer se pacijent tada prvi put susreće s psihijatrom. Često se boji psihijatra.

Psihijatar tokom prvog susreta stvara dijagnostički utisak i nastoji razmišljati diferencijalno dijagnostički. Pokušava dobiti podatke o osnovnim poteškoćama i vremenu kad ih je pacijent ili okolina prvi put primetila.

Razgovor treba voditi nenametljivo i motivisati pacijenta na saradnju. Psihijatar pri tome pokazuje empatiju za pacijenta i dobru volju da mu pomogne. Jedan od osnovnih ciljeva psihijatrijskog intervjua, osim postavljanja dijagnoze je aktivno uključiti pacijenta u proces lečenja. Međutim kod pojedinih pacijenata to se ostvaruje vrlo teško ili nikaka.

NAJČEŠĆA OBOLENJA:


DEMENCIJA

Demencija ili gubitak mentalnih sposobnosti kao što su sposobnost razmišljanja, pamćenja i logičkog zaključivanja.

UZROCI DEMENCIJE

Kada se određeni delovi mozga razbole nastaje demencija, najčešće su to delovi mozga koji su uključeni u proces učenja, pamćenja, govora, donošenja odluka. Alchajmerova bolest je najčešći uzrok demencije.

 

O NAMA

Renomirana smo zdravstvena ustanova, opremljena kako bi pokrila većinu potreba naših pacijenata. Konstantno ulažemo u stručno usavršavanje medicinskog osoblja u zemiji i inostranstvu. Kako bi držali korak sa najnovijim dostignućima u zdravstvu stalno ulažemo u tehnološki najnaprednije medicinske uređaje te istovremeno u stručno usavršavanje naših stručnjaka. Uvereni smo da je prevencija najvažniji deo zdravstva i konstantno radimo na osvešćivanju pacijenata da o svom zdravlju trebaju brinuti kad su najzdraviji. Postali smo prepoznatljivi kao visokospecijalizovana poliklinika za pružanje pregleda, koje na jednom mestu obavljamo u roku od nekoliko sati, bez čekanja, uz individualizirani pristup i maksimalnu stručnost.

utiber
utiber

POSVEĆENOST PACIJENTU

Verujemo da svaki pacijent, uz najvišu razinu stručnosti, zaslužuje i maksimalnu pažnju i posvećenost bez obzira o kakvom se problemu radi. Naši doktori i ostali stručnjaci ovdje su zbog vas. Obratite nam se s poverenjem.

PREGLEDI:
Holter EKG i holter pritiska
EHO srca
Ultrazvuk gornjeg i donjeg abdomena
Ultrazvuk štitne žlezde
Dopler krvnih sudova donjih i gornjih ekstremiteta i dobler karotida
Ultrazvuk vrata, dojke, testisa
Ultrazvuk kukova kod dece

MEDICINSKI TIM


Stručnjaci sa višegodišnjim iskustvom, personaliziranim pristupom i neospornim znanjem stije Vam na raspolaganju. Uz naše stručnjake Poliklinika Odžaci je opremljena modernim dijagnostičkim aparatima.

 

POLITIKA KVALITETA


Sve naše aktivnosti usmerene su potrebama naši pacijenata. Konstantno unapređujemo kvalitet na našoj klinici. Rezultati naših aktivnosti su:

- velika stručnost i motivacija
- primenjenost vrhunskih tehnologija i uređaja
- stalna briga o pacijentima i zaposlenicima

 

U jednom danu i na jednom mestu.

 

poluklinika odzaci

 

Tradicija i sigurnost

Budite sigurni u odluku i odabir Poliklinike Odžaci kao mesta na kojem ćete dobiti realan uvid u stanje vašeg zdravlja. Nastavljao tradiciju i jačanje pozicije renomirane klinike koja je svojim radom i stručnim znanjem zaslužila Vaše poverenje.

 

 

logo

 

    Kontakt


POLIKLINIKA ODŽACI.
Mostonga 32, Odžaci
Srbija

E mail:
poliklinika.odzaci@gmail.com

Telefon:
+381 25 5745 816

Laboratorija:
+381 25 5745 815

 

    Radno vreme


Ponedeljak 08.00 - 18.00
Utorak 08.00 - 18.00
Sreda 08.00 - 18.00
Četvrtak 08.00 - 18.00
Petak 08.00 - 18.00

Subota 08.00 - 12.00
Nedelja - Zatvoreno

Radno vreme laboratorije
07.00-15.00

 

    Pratite nas


facebook   twiter   instagram   linkedin  

© 2019 All rights reserved
Dizajn Studio Digital , Novi Sad